Om familien

Efter at have boet det meste af vores liv i Gentofte, været aktive igangsættere med egne virksomheder, indehavere af to biler, stort hus at passe – og ikke mindst to dejlige børn, valgte vi at “sadle om”. Vi pakkede rygsækken, tog et barn i hver hånd, vinkede til familien og rejste jorden rundt i et halvt år. Kom hjem igen meget klogere på hvad vi ville med vores liv. Der gik så to år med at tænke lidt over fremtiden. Vi besluttede endnu engang at pakke rygsækken, rejse jorden rundt i et halvt år.

Da vi kom hjem denne gang, var den endelige beslutning taget. Et enklere liv på landet, på en lille dansk småø, uden de store udgifter, masser af plads til børnene, ren luft, midt i naturen – at være nærværende for hinanden og mærke på kroppen at hverdagen bliver til “feriefornemmelser”.

Valget faldt på Fejø i 1997.
Vi MÅTTE bo i denne gamle charmerende bondegård fra 1860, med den dejlige frie udsigt over havet med vores egen vindmølle i baggrunden. I dag, efter mange år og mange oplevelser rigere synes vi det er lykkedes at skabe en hverdag i harmoni med naturen, vores arbejde og ikke mindst os selv.

Vi dyrker økologisk frugtavl, udbyder kulinariske oplevelser, har en hyggelig gårdbutik og tapas cafe`, producerer flere økologiske produkter som cider og æblemost presset på Fejøs gode æbler i vores eget gårdmosteri. Derudover driver vi bondegårdsferie med Fejø Frilands kvæg, geder, kaniner og høns.
Udover udvikling af vores egen ”livsstils platform” har vi løbende været aktivt med til at udvikle Fejøs bosætning og turisme, samt udvikling af lokale kvalitetsfødevarer, med vægt på bæredygtighed, fællesskab og Permakultur, som danner grobund for vores egne og fremtidige generationers livsbetingelser.

Billeder fra Familien

Luk menu